Půjčení auta USA
V létě razim v 6 lidech na 3 týdny do USA. Přes prostředníka jsem si u Alama objednal Premium Crossover - Dodge Durango or similar. Máte někdo prosím zkušenost s touhle velikostí auta pro 6 lidí? Je to pohodlné pro tolik lidí? Vždycky jsem si půjčoval minivan, do kterého jsme se v pohodě vešli. Teď je minivan u Alama dražší, tak hledám alternativu.
Můžu si vzít při vyzvedávání minivan místo Crossoveru? Řeší to někdo? Díky
Dodge Durango Pro 6 lidi je OK, ALE- co zavazadla, kufry uz tam pak nedas, jak dlouhe mate presuny….. to pak taky hraje roli
jo free up grade auta uz nadavaji, jen za priplatek, ovsem jestli vubec budou mit v lete- sezona- dalsi auta k dispozici.
Myslím, že s dostupností aut a to ani těch velkých problém nebude, hlavně u velkých půjčoven. V posledních dvou letech byl vždycky obrovský výběr u velkých půjčoven přímo na ploše.
Nikdy jsem si nepůjčoval v USA ta největší SUV (největší jsem měl JEEP Laredo, ale jak je to s těmi největšími s řidičákem? Nemyslím nějaké extrémy, ale prostě jejich Premium SUV (treba Suburban) - tam asi hrozí, že by řidičák do 3,5t nemusel stačit? Taky totiž hrozí, že bychom jeli do USA poprvé více než ve čtyřech lidech (čistě cenově se možná vyplatí vzít dokonce dvě auta třeba po třech lidech, i třeba kvůli flexibilitě, každá část skupiny může chtít občas jiný program).
Rozhodně bych šel do varianty vzít dvě auta. Je to mnohem operativnější právě kvůli dohadování se kam jet.
Na naše béčko se dá bez problémů půjčit i 15 místný van, a to jak v USA, tak i v Mexiku a Belize.
Musím si půjčit jedno auto, kde se budeme střídat za volantem. Je to lepší pro partu a hlavně nechci, aby někdo další řídil celou dobu. Kor když v USA ještě nikdy nebyl.
V 6ti jsem už měl půjčený minivan - Dodge grand caravan a v pohodě jsem se tam vešli. Proto bych ho chtěl znovu, jen za lepší cenu. Zkusím si s tím pohrát a prohledat různé zprostředkovatele.
Lukas888 napsal(a):Myslím, že s dostupností aut a to ani těch velkých problém nebude, hlavně u velkých půjčoven. V posledních dvou letech byl vždycky obrovský výběr u velkých půjčoven přímo na ploše.
Nikdy jsem si nepůjčoval v USA ta největší SUV (největší jsem měl JEEP Laredo, ale jak je to s těmi největšími s řidičákem? Nemyslím nějaké extrémy, ale prostě jejich Premium SUV (treba Suburban) - tam asi hrozí, že by řidičák do 3,5t nemusel stačit? Taky totiž hrozí, že bychom jeli do USA poprvé více než ve čtyřech lidech (čistě cenově se možná vyplatí vzít dokonce dvě auta třeba po třech lidech, i třeba kvůli flexibilitě, každá část skupiny může chtít občas jiný program).
poslední půjčení v USA jsem řešil přes billiger-mietwagen a spokojenost. Chce to sledovat jejich ceny, dost to kolísá (klidně o 30% nahoru a dolů pro stejný termín a místo, takže sledování se vyplatí). Registraci dělat dopředu, za pár dnů přijde kupon na slevu (asi).